made in Greece

Αποκριάτικες Παιδικές Στολές
Βιοτεχνία Ενδυμασιών απο το 1957

www.costumes.gr

Παρουσίαση της Βιοτεχνίας Stamco που κατασκευάζει στην Ελλαδα , Αποκριάτικες στολές, Εθνικές Ενδυμασίες, Χριστουγεννιάτικες Μασκότ, Στολές Αγιοβασιλης, Χριστουγεννιάτικες παιδικές στολές, Ξωτικά, Στολές για την Φατνη, Πρωτοχρονιάτικες Στολές,Παραδοσιακές Στολές, Μεγαλοστολές, Μασκοτ, ρούχα για τις σχολικές εκδηλώσεις, σούπερ ήρωες, αλλα και στολες για Καρναβάλια, το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, το Πατρινό Καρναβάλι, το καρναβαλι στη Νάουσα, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, το Καρναβάλι του Ηρακλείου, το καρναβάλι της Πρέβεζας, το καρναβάλι στη Κεφαλονιά, το Ζακυνθινό καρναβαλι ολες κατασκευασμένες στήν Ελλαδαwww.costumes.gr είναι η διαδικτυακή ονομασία της

Stamco Costumes
Βιοτεχνία Ενδυμάτων
που ιδρύθηκε το 1957 απο τον Σταμάτη Κοντούζογλου.

Από τότε και μέχρι σήμερα, με υπερηφάνεια συνεχίζουμε να παράγουμε - κατασκευάζουμε κοστούμια (κοστούμια βεστιαρίου -θεατρικά - κλασσικά, αποκριάτικα κοστούμια, κοστούμια μασκότ, κοστούμια για τα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά & κοστούμια Ελληνικών - εθνικών παραδοσιακών στολών) υψηλής ποιότητας.
Σύνθημα μας "Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ".
Ως κατασκευαστές κοστουμιών - φορεσιών (θεατρικών - βεστιαρίου - κλασσικών κοστουμιών, αποκριάτικων στολών, κοστουμιών μασκότ, χριστουγεννιάτικων κοστουμιών & ελληνικών - εθνικών παραδοσιακών στολών ενδυμασιών) προωθούμε τα κοστούμια - φορεσιές μας στην ελληνική και διεθνή αγορά σε πελάτες χονδρικής πώλησης (καταστήματα κ.α.) και ιδιώτες.

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΜΠΟΡΟΥΣ:
Η 50χρονη πείρα μας στο χώρο της κατασκευής και πώλησης κοστουμιών, μας έχει εδραιώσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε επίπεδο χονδρικής πώλησης. Εχοντας κερδίσει την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με πολλά καταστήματα στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, εξάγουμε τα κουστούμια - ρούχα μας (κουστούμια κλασσικά - βεστιαρίου - θεατρικά, κουστούμια αποκριάτικα, κουστούμια μασκότ, κουστούμια χριστουγεννιάτικα, κουστούμια ελληνικών - εθνικών παραδοσιακών στολών & κουστούμια παρέλασης) σε πολλές χώρες - κράτη του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Αμερική, η Αυστραλία, η Ιαπωνία κ.α.

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή των κοστουμιών (κουστούμια κλασσικά - βεστιαρίου - θεατρικά, κουστούμια αποκριάτικα, κουστούμια μασκότ, κουστούμια χριστουγεννιάτικα & κουστούμια ελληνικών - εθνικών παραδοσιακών στολών), της εταιρίας μας καθώς τις τιμές πώλησης και προσφορες. Oλες μας τις στολές - ενδυμασίες μπορείτε να τις προμηθευτείτε μέσω internet.

Ειμαστε Βιοτεχια που κατασκευαζουμε στην Ελλαδα γι αυτο και εχουμε αριστη ποιοτητα σε προσιτες τιμες, αναλαμβανουμε

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για γκρουπ, θεατρικα συλλογους κ.λ.π

ΚΙΟΣΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
Λ.ΝΙΚΗΣ 70 52100 ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΦΜ 048072740 ΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ολα τα προιόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα απο Ελληνες εργαζόμενους

επιμένων Ελληνικά


Κάντε τις αγορές σας ηλεκτρονικά
ευκολα και με ασφάλεια

  • Stamco Costumes
  • 52050 Μεσοποταμία
  • Καστοριά
Λιανική Πώληση >> ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣΚΟΤ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ
Χονδρική Πώληση >> ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣΚΟΤ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟI ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ

Παρουσίαση της Βιοτεχνίας Stamco που κατασκευάζει στην Ελλαδα , Αποκριάτικες στολές, Εθνικές Ενδυμασίες, Χριστουγεννιάτικες Μασκότ, Στολές Αγιοβασιλης, Χριστουγεννιάτικες παιδικές στολές, Ξωτικά, Στολές για την Φατνη, Πρωτοχρονιάτικες Στολές,Παραδοσιακές Στολές, Μεγαλοστολές, Μασκοτ, ρούχα για τις σχολικές εκδηλώσεις, σούπερ ήρωες, αλλα και στολες για Καρναβάλια, το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, το Πατρινό Καρναβάλι, το καρναβαλι στη Νάουσα, το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, το Καρναβάλι του Ηρακλείου, το καρναβάλι της Πρέβεζας, το καρναβάλι στη Κεφαλονιά, το Ζακυνθινό καρναβαλι ολες κατασκευασμένες στήν Ελλαδα  Παιδικές Αποκριάτικες, Θεατρικές στολές, θεατρικά κοστούμια, σχολικές στολές, βεστιάριο, σχολικές ενδυμασίες, εποχιακές στολές, θεατρικές παραστάσεις, στολές θετρικών παραστάσεων, σχολικές παραστάσεις, Στολή, στολές, θεατρικές ενδυμασίες, στολές, εποχιακές στολές, εποχιακά είδη,στολές σχολικών παρελάσεων, στολές για θεατρικές παραστάσεις

Επιτέλους οι απόκριες είναι προ των πυλών! Η μαγική εποχή όπου ο κόσμος της φαντασίας συναντά την πραγματικότητα! Τώρα οι μικροί αγαπημένοι σας θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν στους ήρωες που τόσο έχουν αγαπήσει και ονειρευθεί. Η χαρά κάνει να λάμπουν τα παιδικά τους μάτια αφού το όνειρο τους μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί απλά μέσα από μια πανέμορφη αποκριάτικη στολή. Μπορείτε να κάνετε την εμπειρία αυτής της μαγικής μεταμόρφωσης αξέχαστη! Η βιοτεχνία Stamco ζωντανεύει για σας και τα παιδιά σας τον υπέροχο κόσμο της παιδικής φαντασίας, κατασκευάζοντας με φροντίδα και μεράκι, βρεφικές και παιδικές στολές για κορίτσια και αγόρια. Χρησιμοποιώντας σωστά υλικά, προσεγμένες λεπτομέρειες, πιστή αναπαράσταση των αρχικών μοντέλων, η Stamco δίνει την δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να μοιραστούν μοναδικές στιγμές χαράς. Η σκέψη πίσω από τις παιδικές μας στολές είναι, « χαρίστε στα παιδιά σας χαμόγελα και αξέχαστες αναμνήσεις»! Επειδή κανένα παιδί δεν ξεχνάει την στιγμή που, ντυμένο με την στολή των ονείρων του, ξεκίνησε για το πάρτι, βγήκε βόλτα ή απλά κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Η επιλογή μπορεί να γίνει μέσα από μια κυριολεκτικά τεράστια γκάμα σχεδίων, που επιπλέον προσφέρονται σε απολύτως προσιτές τιμές. Εκπληρώστε λοιπόν την επιθυμία του παιδιού σας μεταμορφώνοντας το σε: Κλόουν, Πειρατή, Βασιλιά ή Πριγκίπισσα. Ανακαλύψτε στολές εμπευσμένες απο την Άγρια Δύση ή από τα πιο γλυκά παραμύθια! Δείτε μπροστά σας ένα κομψότατο μάγο ή ένα τρυφερό αξιαγάπητο κουνελάκι. Αρκεί μία γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε πως θα πραγματοποιήσετε το όνειρο του παιδιού σας, αλλά και την δική σας χαμογελαστή επιθυμία!


Παιδικές Αποκριάτικες Στολές

Σχολικές Παραστασεις |

Μασκότ Μεγαλοστολές

Μασκωτ Χριστουγενιατικες |

Τελευταία ενημέρωση:  Mon 27 May 2019  © Stamco 1998- 2019  All Rights Reserved.