0,00
Προϊόντα (0)
Αγαπημένα (0)

Χειροποίητες στολές κατασκευασμένες στην Ελλάδα.

Β2Β / Γίνε συνεργάτης μας σήμερα.

Χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής πελατών χονδρικής.

Επαγγελματίες 50% Έκπτωση.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, που έχουμε για εταιρείες εκδηλώσεων.

COSTUMES.GR : ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ - ΣΤΟΛΩΝ

Είμαστε το Costumes.gr, μία Ελληνική βιοτεχνία κουστουμιών στην Καστοριά που αποτελείτε απο ανθρώπους με το ίδιο πάθος και αγάπη για τις στολές και τα κουστούμια. Όλα αυτα τα χρόνια η βιοτεχνία μας δηλώνει παρούσα σε όλα τα Καρναβάλικα events και τις ειδικές εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε ντύσει πολλές καρναβαλικές ομάδες, με πολύ ιδιαίτερα κουστούμια και απαιτήσεις.

 

Όλα μας τα κουστούμια κατασκευάζονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά απο Έλληνες ράφτες & ράφτριες, χρησιμοποιόντας τα καλύτερα υφάσματα και υλικά. Τα κουστούμια μας είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη και χρώματα καθώς επίσης μπορούν να κατασκευαστούν και κατ' παραγγελία του πελάτη.

 

Η Συλλογή μας περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα κουστόυμια ενηλίκων και παιδιών, αποκριάτικες στολές ενηλίκων & παιδιών, καθώς επίσης και ειδικές κατασκευές &  Μασκοτ.

 

Η βιοτεχνία μας διαθέτει τα προιόντα της σε τιμές λιανικής & χονδρικής και πλέον είμαστε στην θέση να σας παρέχουμε τα ποιοτικότερα κουστούμια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ειδικές τιμές παρέχουμε σε Καρναβαλικές ομάδες και θεατρικά group.

 

Είμαστε εδώ στην διάθεση σας, για οτιδήποτε μας χρειαστείτε, και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο κουστούμι που θα εκφράζει πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

 

Με εκτίμηση
Costumes.gr

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Copyright © www.costumes.gr Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Eshop Let'sUX