Νο1 κατασκευαστής κοστουμιών υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη
Παράδοση σε όλο τον κόσμο | Χονδρικής & Λιανικής
0,00
Προϊόντα (0)
Αγαπημένα (0)

Χειροποίητες στολές κατασκευασμένες στην Ελλάδα.

Β2Β / Γίνε συνεργάτης μας σήμερα.

Χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής πελατών χονδρικής.

Επαγγελματίες 50% Έκπτωση.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, που έχουμε για εταιρείες εκδηλώσεων.

Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Τρόποι πληρωμής »

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής, με απευθείας κατάθεση σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός: 52 4808 6492 792
IBAN: GR97 0172 2480 0052 4808 6492 792
Δικαιούχος: ΜΑΖΓΑΛΤΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
BIC: PIRBGRAA PIRAEUS BANK ATHENS GREECE

ALPHA BANK
Λογαριασμός: 850002002014357
IBAN: GR9801408500850002002014357
Δικαιούχος: ΜΑΖΓΑΛΤΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
BIC: CRBAGRAA ALPHA BANK

Στην αιτιολογία κατάθεσης, βάλτε τον αριθμό της παραγγελίας, που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας που θα έχετε λάβει στο e-mail σας.

Βάζοντας τον αριθμό αυτό, το σύστημα μας, θα αναγνωρίσει αυτόματα την κατάθεση σας, και έτσι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη ενέργεια από την πλευρά σας, όπως τηλεφωνική ενημέρωση ή αποστολή καταθετηρίου. Η παραγγελία θα αλλάξει αυτόματα status, και θα λάβετε νέο ενημερωτικό mail που θα σας ενημερώνει για την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας, και για την αποστολή της παραγγελίας σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ κατά την παράδοση στο χώρο σας.

Με το σύστημα της αντικαταβολής, σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Μπορείτε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική σας παραγγελία, απευθείας με την χρήση του λογαριασμού σας στη Paypal. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας, και εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με Paypal, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον. Ολοκληρώστε εκεί την πληρωμή σας βάζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση ή αποστολή εμβάσματος, σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για απ΄ευθείας πληρωμή στο paypal. Συμπλερώστε το ποσό και το email σας, και πατήστε Πληρωμή με Paypal.

Θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της paypal.

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε είτε την έκδοση απλής απόδειξης λιανικής πώλησης, εάν είστε ιδιώτης, είτε την έκδοση Τιμολογίου, εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή Εταιρεία οποιασδήποτε νομικής μορφής. Όλες οι αποδείξεις μας δεδομένου ότι αποτελούν και αποδεικτικό για την εγγύηση του προϊόντος που αγοράζετε, είναι ονομαστικές.

Για την έκδοση τιμολογίου απαιτούνται τα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας, δηλαδή Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. , Λογιστική Επωνυμία και διακριτικός τίτλος, Διεύθυνση, Επάγγελμα και τηλέφωνο.

Copyright © www.costumes.gr Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Eshop Let'sUX